Office with a view!

Nieuwe naam (MAR advocatuur). Nieuwe locatie (mét spetterend uitzicht). En voor de rest blijft alles zoals het was: Marion Arends, advocaat arbeidsrecht. Ontslagzaken, problematiek rondom de zieke werknemer, reorganisatie en meer. Dienstverlenend en gemotiveerd. Op 1 september 2021 is mijn nieuwe avontuur begonnen!

Na tien jaar is er een eind gekomen aan het ‘tijdperk’ LM advocaten. Louise en Marion. Lange Meisjes. Leuke Meisjes. Leuke Momenten. De afgelopen tien jaar zijn er behoorlijk wat LM-varianten geweest en daar hebben we zelf met een flinke portie humor een grote bijdrage aan geleverd. En nu is het afgelopen. Per 1 september jl. zijn L en M elk hun eigen kantoor begonnen en het zakelijk huwelijk is tot een einde gekomen. Dat is aan de ene kant jammer, omdat we allebei enorm van dit zakelijk huwelijk hebben genoten en aan de andere kant spannend en leuk, omdat we er allebei een goed gevoel over hebben om weer iets nieuws te beginnen.

Voor mij betekent het een verhuizing in het Assense. Ik ben van de ene kant van het centrum naar de andere kant van het centrum verhuisd. Daar waar ik eerst uitkeek over de rechtbank, kijk ik vanuit kantoor nu uit over de Vaart. Ik kan u zeggen dat het werkelijk een prachtig uitzicht is. Wees welkom om eens een kop koffie te komen drinken en van het uitzicht te genieten. De ramen zijn vandaag namens Henk van der Laan van Martini Reclamemakers opgeleukt met het kantoorlogo in stickers.

Opnieuw beginnen, van twee naar één, betekent dat je eigenlijk jezelf opnieuw moet uitvinden, althans zo voelde dat wel voor mij. Ik was advocaat arbeidsrecht en dat ben ik nog steeds. En dat wil ik ook blijven. Maar wil ik met mijn nieuwe kantoor MAR advocatuur dezelfde koers varen als met LM advocaten? Ik ben weliswaar nog steeds dezelfde kapitein, maar kijk ik ook nog steeds dezelfde kant op? Hoe ga ik het aanpakken? Waar wil ik staan over een jaar? En over vijf jaar? Hoe zit het met mijn visie en missie? Het komt zoals het gaat en het gaat zoals het komt?

Maar gaat dat nog zo makkelijk in deze tijden? Nee. Tijd voor actie dus. Ik ga mezelf opnieuw uitvinden, in ieder geval mijn zakelijke zelf. En dat is niet mijn deskundigheid dus heb ik een externe partij ingeschakeld. René Lolkema, die mij namens Ten Stripes het nodige heeft bijgeleerd over marketing 3.0. Drie punt nul? Ik was nog bij één punt nul blijven hangen haha. Na een pittige strategie sessie eerder deze week (uiteraard onderbroken door een lunch op het terras dat ik vanuit mijn kantoorraam kan zien), weet ik ‘alles’ van kernwaarden, USP’s (unique selling points), doelen, why/how/what en meer. Ik ben benieuwd naar het vervolg. Het levert in ieder geval nu al energie en inspiratie op.

Inmiddels is, met dank aan Eduard Coumans van Imarcon, de website www.maradvocatuur.nl. in de lucht. De foto’s volgen nog, die zijn bij Kimberley van der Zande van The Treasure Room in ontwikkeling. Het frisse logo van MAR advocatuur prijkt al wel op de site, Inge Rietsema van DesignStijl snapt wat ik heb met de kleur blauw en strakke lijnen.

Vorige week was de fysieke verhuizing van kantoor naar de nieuwe kantoren en nam de ICT een deel van week in beslag. Inmiddels zijn die hick-ups ook verdwenen, is het kantoor volledig ingericht en ben ik echt aan het werk. Het is heerlijk om weer in dossiers aan de slag te zijn. Vandaag diende ik voor het eerst vanuit mijn nieuwe kantoor een processtuk in bij de rechtbank. Wat kun je dan trots zijn als je het processtuk uitprint op je eigen nieuwe briefpapier met logo. Nu ga ik een weekje bijkomen op de racefiets en vanaf 20 september 2021 weer volop in bedrijf. Tot snel!

Deel deze blog via
Menu